Anunt vizualizare teze

Anunt1

CONCURSUL INTERJUDETEAN „BULGARE DE HUMĂ”

Bulgare de huma

CONCURSUL INTERJUDETEAN, înscris in CAER, „BULGARE DE HUMĂ” iși prelungește perioada de înscriere la toate sectiunile (Creatie literara, Creatie plastica, Arta fotografica si Sub Reflector-teatru), lansandu-va invitatia sa trimiteti lucrarile elevilor pe care ii coordonati la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
In contextul actual, echipa de proiect a luat hotararea sa infiinteze o sectiune indirecta si pentru concursul de teatru SUB REFLECTOR. Puteti trimite filmari ale pieselor de teatru la adresa concursului prin programul WeTransfer si sa va inscrieti in documentul google docs.
Pentru informatii suplimentare scrieti e-mail sau sunati la nr. de tel 0745633455, prof. Gratiela-Veronica Prodan.

CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE PAZNIC, PE PEROADĂ NEDETERMINATĂ, DIN SECTORUL BUGETAR PLĂTIT DIN FONDURI PUBLICE-amanare

Concursul pentru ocuparea postului de paznic se amana pana la data reluarii cursurilor scolare.

CONCURSUL DE MATEMATICĂ "OLIMPIADA SATELOR DIN ROMÂNIA" ETAPA JUDEȚEANĂ, 7 MARTIE 2020 - REPARTIZAREA ELEVILOR PE SALI DE CONCURS

Repartizare pe sali de concurs

CONCURSUL DE MATEMATICĂ "OLIMPIADA SATELOR DIN ROMÂNIA”

           Elevii vor fi prezenti la Scoala gimnaziala "Ion Creanga" Iasi, sambata  7 martie 2020, ora  09.00, cu precizarea ca accesul in sali este permis pana la ora 09.30, pe baza unui act de identitate (carte de identitate, certificat de nastere in cazul celor cu varsta sub 14 ani). 

          Proba scrisa va incepe la ora 10.00 si va dura 2 ore.

          La acest concurs nu exista perioada de contestatii.

Pagina 1 din 5

Contact

Adresă: Iași, str. Toma Cozma, Nr. 119, cod poștal: 700545.

Telefon: +40 232 244330

e-mail: ioncreanga17@yahoo.com

Unde ne găsiți - Google Maps

Pagina de facebook

© 2017 Școala Gimnazială „Ion Creangă” Iași